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    The menù

    • Our tasting menu

      ESSENZA
      5 portate | vini esclusi
      5 courses | wines not included
      € 100

      IDENTITÀ
      7 portate | vini esclusi
      7 courses | wines not included
      € 120

      INASPETTATO
      7 portate | vini esclusi
      7 courses | wines not included
      € 120

      LA NOSTRA STORIA
      10 portate | vini esclusi
      10 courses | wines not included
      € 160

    • Wine pairing

      5 Calici
      5 wine glass
      € 80

      7 Calici
      7 wine glass
      € 100

      10 Calici
      10 wine glass
      € 140

      Abbinamento Vini Luxury
      7 Calici
      7 wine glass
      € 280

      10 Calici
      10 wine glass
      € 380

      minimum four people

    • Appetizer

      Tartare di Cinisara croccante con crema di ragusano e caviale
      Cinisara beef tartare, crispy pasta waffle, cream of ragusano cheese and kaluga Amur caviale

      Insalata di scampi
      Scampi salad

      Tacos di panella con baccalà mantecato a beccafico
      Tacos with creamed cod fish, in beccafico style

      La Sicilia nel piatto
      Arancina with meatsauce: cream of rise flavoured with saffron, pulled blackpork from Nebrodi, creamy peas, deep fried panko

      Riccio nel suo fondale marino
      Sea urchin in its natural environment. Potato foam, Tumminia’s crumble sand, sea asparagus and parsley sponge. Fresh sea urchin in its shell

      Sfincione di mare
      Tartare of baby prawns in sfincione foam

      Tartelletta con cedro in osmosi, crudo di scorfano, maionese di aglio nero piccante e gelée di yuzu
      Tartlet with cedar in osmosis, raw redfish, spicy black garlic mayonnaise and yuzu gelée

    • First courses

      Anelletti al forno con ragout di calamari in salsa di uova di pesce San Pietro e maionese di lime e zenzero
      Baked anelletti with squid ragout in John Dory roe sauce and lime and ginger mayonnaise

      Spaghetto di coccio di mare, tartare di scampi e aria di zenzero
      Spaghetti with rockfish, scampi tartare, and ginger foam

      Tortello di genovese
      Tortello stuffed with Genovese sauce

      Raviolo liquido all’anciova
      Ravioli fresh pasta stuffed with liquid anchovy sauce with squid and crunchy toasted bread powder

      Fusill’Oro
      Seafood fusilli pasta with redfish broth vanilla oil and smoked tuma cheese

      Risotto ipupi

    • Second courses

      La Stigghiola
      Street food remake in fish version with tuna, cuttlefish, spring onion and parsley

      Il maialino dei Nebrodi alla brace, con funghi cardoncelli e spuma di funghi porcini
      Nebrodi baby pig with cardoncelli mushrooms and porcini foam

      Involtini sulle nuvole
      White fish roll in crispy crust, cream of beccafico with ginger foam and fresh salad leaves

      Pesce alla brace con spaghetti di zucchina friscarella, tenerumi ed emulsione di pomodoro
      Grilled fish with zucchini spaghetti, tenerumi, and tomato emulsion

    • Dessert

      Cassata
      Sicilian traditional dessert with espresso coffee

      Mousse di vaniglia con gelo di mango siciliano
      Vanilla mousse with Sicilian mango gel

      Assoluto di cioccolato con caramello salato
      Chocolate mousse with salted caramel

      La Tarte Tatin

    • After Dinner

      Cocktail del Principe
      Whisky italiano torbato, marsala vergine, gocce bitter campari, angostura